Φριτέζα αέρος 6.3L, με ψηφιακή οθόνη LED, 1300W.

139,00

Φριτέζα αέρος 6.3L, με ψηφιακή οθόνη LED, γυάλινο παράθυρο και φωτιζόμενο κάδο, 1300W.

Η LiFE Vision XL σας παρέχει υγιεινό, γρήγορο κι εύκολο μαγείρεμα με ασφάλεια, κι επιπλέον προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις περισσότερες φριτέζες αέρος της αγοράς λόγω του XL κάδου της, των λειτουργιών που ενσωματώνει και του παραθύρου που σας δίνει άμεση θέαση στον κάδο του φαγητού.

Με ισχύ 1300W, XL χωρητικότητα 6.3L και λειτουργία ζεστού αέρα για υγιεινό τηγάνισμα με ελάχιστο ή καθόλου λάδι, θα γίνει το απαραίτητο και καθημερινό εργαλείο για την μαγειρική σας. Η λειτουργία με ζεστό αέρα σας προσφέρει το αποτέλεσμα του τηγανίσματος, χωρίς την λιπαρότητα και τις θερμίδες του λαδιού.

Η LiFE Vision XL διαθέτει πρακτικό και σύγχρονο σχεδιασμό, με μεγάλη LED οθόνη με πλήκτρα αφής, απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 10 προ-ρυθμισμένα προγράμματα μαγειρέματος ανάλογα με τον τύπο του γεύματος σας! Μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό χωρίς να ψάχνετε τις ρυθμίσεις που χρειάζονται!

Το γυάλινο παράθυρο του κάδου και ο φωτισμός στο εσωτερικό του κάδου (όσο η λάμπα ψησίματος είναι ενεργή), σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την πρόοδο του μαγειρέματος, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε τον κάδο, κάτι το οποίο θα σήμαινε απώλεια θερμότητας και συνεπώς επιμήκυνση του χρόνου μαγειρέματος και υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, η LiFE Vision XL διαθέτει επίσης προστασία υπερθέρμανσης και θερμομονωμένο εξωτερικό περίβλημα για μέγιστη ασφάλεια.

Σε απόθεμα

Χαρακτηριστικά:
– Λειτουργία ζεστού αέρα για υγιεινό τηγάνισμα με ελάχιστο ή καθόλου λάδι
– XL αποσπώμενος κάδος με αντικολλητική επίστρωση και θερμομονωμένη λαβή
– Χωρητικότητα δοχείου: 6.3L
– LED οθόνη με πλήκτρα αφής
– 10 προ-ρυθμισμένα προγράμματα μαγειρέματος
– Παράθυρο για έλεγχο προόδου του μαγειρέματος
– Εσωτερικός φωτισμός του κάδου κατά τη λειτουργία της συσκευής
– Ο κάδος και η σχάρα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων
– Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία ψησίματος 80°C – 200°C
– Ρυθμιζόμενος χρονοδιακόπτης έως 60 λεπτά με ηχητική ειδοποίηση λήξης
– Αυτόματος τερματισμός λειτουργίας
– Προστασία υπερθέρμανσης
– Θερμομονωμένο εξωτερικό περίβλημα
• Τροφοδοσία: 220-240V~, 50-60Hz
• Ισχύς: 1300W